Welkom op de website van Ramon Hanks

About Me

Mijn naam is Ramon Hanks en ik besteedt al mijn vrije tijd aan muziek, vooral Country , maar ook Spaans, Zuidamerikaans en Inheemse muziek.

Toen ik 6 jaar oud was, kreeg ik mijn eerste gitaar- en zangles van mijn vader, die ook gitarist - zanger was en in verschillende bands had gespeeld.

Door de jaren heen heb ik mijzelf ook ontplooid als gitarist-zanger en in verschillende bands gespeeld. Mijn voorkeur ging uit naar Country & Western muziek. Na een aantal jaren niets meer te hebben gedaan, ben ik een paar jaar geleden begonnen met het opnemen van muziek in mijn eigen kleine studio, hoofdzakelijk Country & Western.

Ik heb een aantal Country & Western nummers opgenomen en op CD gezet. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een 4-tal CD's. Een aantal nummers zijn hier op de site te beluisteren

Verder run ik samen met mijn vrouw en een aantal goede vrienden een internet radiostation, waar wij muziek van over de gehele wereld draaien, dus ook *inheemse* muziek, waarvoor veel belangstelling is. Zelf draai ik op de woensdagavond van 8 tot 11 uur, met in het eeste uur Country & Western muziek.

Neem maar eens een kijkje op http://www.puremusicradio.nl/ maar natuurlijk zijn we ook op Hyves te vinden http://puremusicradio.hyves.nl/ . Mijn eigen Hyves is http://countryeagle.hyves.nl/ . Neem gerust een kijkje.

 

 

Country & Western Video's

625 views - 0 comments
54193 views - 1544 comments